27 Eylül 2014 Cumartesi

İnsan desem, değil.

 Bazı insanlar böcee.... Ne insanı ya? Böylelerine insan demeye utanırım ben, insanlıktan nasibini alamamış ilkel  yaratıklar. Olur olmadık yerlerde ortaya çıkar sürüngen gibi yapışırlar. Sivilce desek daha uygun olur çünkü çıkmasını istemezsin çıkar, patlatırsın dahada alevlenir. Zararlıdır, pisliktir, iğrenirsin ama ne çare  işte böylelerine bi ton laf et kafalarını tokmakla patlat yine çıkar yine çıkar   yani yapacak bir şey yok. Siktiri çak tekmeyi koy döner dolaşır  hop yine en baştan.. 

  Karaktersiz şerefi eksiklerden korktuğum kadar hiç bi şeyden korkmam, bu kadar netim yani. Her boku beklerim böylelerinden. Onun bunun çocukluğunu en iyi böyleleri bilir, zeytin yağı gibi üste çıkmayıda. Yapmadıkları şey yoktur ama sorsan saf ve temizlerdir hiç aldatmayan hep aldatılan tarafadırlar, zerre fesatlık yoktur içlerinde. Hasiktiiiiiiiiiir !!! Ne bok olduklarını bilmesek nasılda yutturacaklar.. Allah onlara karakter, şeref, insanlık yerine boyum kadar çene vermiş.  Kudurmuş köpek gibi insana saldırırlar birde. Onun bunun açığını aramalar milletin hayatlarına dil uzatmalar, olmayan şeyleri bile bire bin katıp anlatmalar. Ulan sen kimsin? Şerefin kadar konuş dediğimde utanıp susman lazım. Siktir olup gitmesi için, beyniyle etkileşime geçmeden kendisi gibi sorunlu ağzından çıkardığı garip seslerini kesmesi için  elinden ne gelirse yaparsın demediğini bırakmazsın anasından girer sülalesinden çıkarsın susturamazsın arkadaşım susmazzzzz. Alacaksın tuvalet terliğini eline  gelişine gidişine yapıştırcaksın ağzına ağzına hatta o terliği alıp ağzına sokacaksın ki işe yarasın. 


 Şöyle karşıma alıp 'Kendi kişilik problemlerini bu yolla mı çözceksin yani sen? Tüm eksikliklerini millete saldırarak tamamlayabileceğini mi sanıyorsun. Bunun yerine insan olmayı denesen? Hiç değilse bir adım atsan. Şaka yapıyorum ya senden insan olursa eşeklerdende milletvekili olur. Senin insan olma gibi bi şansın yok yani dene mene dedim diye heveslenmeyesin hemen. Senden bir bok olmaz.' demediğim laf değildir. Ama yok fayda etmiyor ne yazık ki. Beyni tarafından bile terkedilmiş bu mahlukatlarla başa çıkmak deveyi hendekten hoplatmaktan daha zor ne yazık kı.

  Hayır çokta umrumda deil ama böylelerini elime alıp şöyle bir gelmişine geçmişine geçirdikten sonra  kafasını duvarlara sürtesim var  hatta biraz beyin almalı kafasını yardıktan sonra içine tokmaklaya tokmaklaya yerleştirmeli. Çok güzel olur yemin ederim. Sevinsin sonra gerizekalı benimde artık bir beynim var diye havasını atsın. Boş kafayı sürtersem patlar, patlamasın kurtulamasın hemen öyle acı çeksin. Böyle ne olduğu belirsiz o nokta çeler için hala olumlu şeyler düşünebiliyorum. Çok iyi bir kızım harbiden, bunu böyleleri aracılığıylada olsa fark edebilio olmam  güzel bir şey.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder